Prekių katalogas

WILDBREW™ HELVETICUS PITCH Lakto 10 g

  • Kraunamos nuotraukos

    WILDBREW™ HELVETICUS PITCH Lakto 10 g

    1595
    Prekė išparduota.
    Susisiekite

    WILDBREW™ HELVETICUS PITCH Lakto 10 g - paruoštos lengvam naudojimui 

    Gamintojas
    Lallemand
  • WildBrew™ Helveticus Pitch yra džiovintos, labai išgrynintos lakto bakterijos Helveticus, specialiai pasirinktos dėl tinkamumo įvairiems rūgštukams, su puikiomis efektyvumo ir pastovumo savybėmis Jūsų rūgštiems alums. Taip pat pasižymi labiau intensyviais citrusiniais skoniais ir aromatais, fermentuojant aukštesnėje temperatūroje, nei „WildBrew ™ Sour Pitch“.

    Savybės

    Greitas Ph kritimas gali būti atliktas per 2 dienas(normaliai 24 - 36 val. bėgyje).

    Aukšta lakto rūgšties kiekio gamyba,  palyginus su žema acto.

    Rūgščiai citrusinis skonis su šiek tiek vaisiškumo.

    Optimalus temperatūros rėžis : 38°C to 45°C


    Dozavimas: WildBrew™ Helveticus Pitch rekomenduojama dozė - 10 g į 100 litrų(rekomentuojama rehidruoti ir supilti į neapyniuotą misą).


    Fermentacijos greitis, Ph kritimas priklauso nuo inokuliacijos kiekio, bakterijų laikymo, fermentacijos temperatūros ir maistinių medžiagų kiekio misoje.

  • Prenumeruok

    Informacija