Prekių katalogas

Lallemand WildBrew™ Sour Pitch lakto 10 g

  • Kraunamos nuotraukos

    Lallemand WildBrew™ Sour Pitch lakto 10 g

    1595
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 

    Lallemand WildBrew™ Sour Pitch lakto  10 g

    Gamintojas
    Lallemand
  • Lallemand WildBrew™ Sour Pitch yra džiovintos, labai išgrynintos lakto bakterijos, specialiai pasirinktos dėl tinkamumo įvairiems rūgštukams, su puikiomis efektyvumo ir pastovumo savybėmis Jūsų rūgštiems alums. Taip pat pasižymi labiau subalansuotu citrusiniu skoniu ir aromatu tradiciniams ir moderniems rūgštukų stiliams. Kai šios Lallemand WildBrew™ Sour Pitch lakto bakterijos inokuliuojamos optimalioje temperatūroje ir tinkamomis sąlygomis - gaunamas puikus rezultatas. Lengva naudotis įvairiais rūgštinimo metodais, pvz.: kaip tipišku rūgštinimo puode metodu. Su šiomis  Lallemand WildBrew™ Sour Pitch lakto bakterijomis, galite gaminti įvairius rūgštukus, tokius kaip: Berliner Weisse, Gose, lambic-style, American Wild, and Sour IPA, bei kitus.

    Savybės

    Greitas Ph kritimas gali būti atliktas per 2 dienas(normaliai 24 - 36 val. bėgyje).

    Aukšta lakto rūgšties kiekio gamyba, palyginus su žema acto.

    Rūgščiai citrusinis skonis su šiek tiek vaisiškumo.

    Optimalus temperatūros rėžis : 30°C to 40°C


    Dozavimas: WildBrew™ Sour Pitch rekomenduojama dozė - 10 g į 100 litrų(rekomentuojama rehidruoti ir supilti į neapyniuotą misą).

     

    Fermentacijos greitis, Ph kritimas priklauso nuo inokuliacijos kiekio, bakterijų laikymo, fermentacijos temperatūros ir maistinių medžiagų kiekio misoje.

  • Alternatyvios prekės

    WILDBREW™ HELVETICUS PITCH Lakto 10 g

    WILDBREW™ HELVETICUS PITCH Lakto 10 g - paruoštos lengvam naudojimui 

    1595
    Prekė išparduota. Susisiekite
  • Prenumeruok

    Informacija