Prekių katalogas

Lallemand Aromazyme 10 g

  • Kraunamos nuotraukos

    Lallemand Aromazyme 10 g

    399
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 

    Lallemand Aromazyme 10 g - Apynių Biotransformacija

    Gamintojas
    Lallemand
  • ABV Aromazyme - tai natūralūs, stipriai veikiantys β-gliukosidazės fermentai, kurie hidrolizuoja glikozidinius junginius, išlaisvindami monoterpeno alkoholio junginius ir gliukozę. Šie natūralūs fermentai buvo sukurti padidinti apynių aromatus ir skonius aluje. Naudojant ABV Aromazyme,  padidinama galimybė pagerinti apynių išskiriamų aromatinių medžiagų įvairovę ir kiekį. Tuo būdu, sumažinamas reikalingas apynių kiekis ir būtinybė naudoti įmantrius apynius, panašiam ar tokiam pačiam efektui išgauti.

    Savybės

    Padidina apynių skonių ir aromatų įvairovę, pakeičiant tam tikrų terpenų junginius.

    Pagerina alaus geriamumo pojūtį sumažinant nemalonų, aštrų kartumą.

    Šiek tiek pagerina atenuaciją.

    Išreiškia daugiau charakterio iš mažiau įmantresnių apynių rūšių.

     

    Optimaliems rezultatams:

    β-glucosidazės aktyvumas yra viena iš apynių biotransformacijos reakcijų, vykstant kompleksiškam mielių metabolizmui. Šią reakciją įtakoja daug faktorių, kurie nulemia galutinio produkto aromatus ir skonius. Todėl yra rekomenduojama atlikti bandymus, kad pasiekti norimą rezultatą, optimizuojant receptą: mielių ir apynių pasirinkimas, taip pat kuriuo proceso metu įdedami apyniai ir kuriuo proceso metu įdedami Lallemand Aromazyme fermentai. Šie faktoriai turės tiesioginį poveikį galutiniams rezultatams.

    Dozavimas:  5g/hL(1g/20 L).

    ABV AROMAZYME optimalaus veikimo pH 3.5-6.5, tačiau atliekant laboratorinius bandymus pastebėtas aktyvumas(mažesnis) ir prie pH 3.0 naudojant rūgštukuose. Optimalus temperatūros rėžis: 15-65ºC.

    Galimas panaudojimo būdas: užvirinti adekvatų kiekį vandens(1g fermentų produkto į 10-50 ml vandens), supilti į atitinkamą indą ir uždengti sanitaizinta, virtuvine folija ir ataušinti iki 65 C. Tada supilti fermentus ir išmaišyti sanitaizintu šaukšteliu. Uždengti indą ir ataušinti iki 20-25 C. Tada supilti turinį į fermenterį.

    10 g pakelis

  • Prenumeruok

    Informacija